logo2

Menu:


Linkek:

- Kettős Pince Apartmanház

Pályázat:

Cégünk 2009. 05. 28. és 2010. 05. 21. között pályázott jövedelem képességének növelésére melynek eredményéül 43.500.000 Ft állami támogatásban részesült az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretein belül, ez az 50%-os támogatás tette lehetővé hogy vállalatunk gépparkja bővült egy Pegson Metrotrack HA törő-osztályozó berendezéssel.

palyazattoro

toro3

toro2Projekt neve: Infrastrukturális és eszközpark fejlesztés a Varga Fuvarozási Kft.-nél

A VARGA FUVAROZÁSI KFT. fő tevékenységei a belföldi teherfuvarozás, földmunkák, készbeton forgalmazás, magas és mélyépítés. A földmunkák, alapozások, külső közművek mellett alvállalkozói tevékenységünket a beruházások fővállalkozóit messzemenőkig kiszolgáljuk.

A vállalkozás teljesítménye, műszaki eszközeink és technikai színvonala évről évre folyamatosan bővül és fejlődik. A gépparkunk fejlesztése különösen fontos momentum cégünk életében, mivel korszerűbb gépekkel takarékosabban, hatékonyabban, környezettudatosabban tudjuk elvégezni feladatainkat.

Gépparkunkat folyamatosan fejlesztve, ismét mérföldkőhöz érkezett társaságunk. A meglévő telephelyünk, ahonnan a vállalkozás irányítását végezzük, és amely a nagyon fontos partnerekkel való tárgyalásainknak ad otthont, korszerűtlenné, így rendkívül költségessé is vált.

A jelen projektünk kiemelt eleme telephelyünk modernizálása. A villamosenergia hálózatának cseréjével, valamint a hőszigetelés kialakításával jelentősen tudjuk csökkenteni működési költségeinket. A beruházás során a nyílászárók és a tető cseréje valósul meg, továbbá a homlokzat és a lábazat is hőszigetelést kap.

A projekt során beszerzésre kerülő eszközök közül a legfontosabbak a JCB Vibromax döngölő-tömörítő gépe valamint hengere lesz, amelyek más eszközzel el nem érhető tömörítést biztosítanak, így ez egy nagyon fontos innovatív beruházás cégünk életében. Alacsony fenntartási költségek mellett nagyon széles körben használható gép, ezért jelentős profittöbbletet jelentene a cégnek.

Ugyancsak projektünk fontos eleme egy Komatsu PW148-8 forgó kotró földmunkagép. Ez nagyban befolyásolná cégünk termelékenységét, nagyobb volumenű projektekben való részvételnél. Speciális kivitele lehetővé teszi a bizonytalan, nehéz terepeken a munkák kivitelezését, kalapács szerszámával pedig új piacokra való belépést is eredményezhet számunkra.

A Konica Minolta Bizhub 224-es multifunkciós nyomtató kiválóan alkalmas lenne cégünk adminisztratív, irodai nyomtatását ellátni, amellyel energiafogyasztásunkat is csökkenteni tudjuk. Környezetbarát, mivel az eddig használt eszközökhöz képest kevesebb tintát használ fel.

Összességében elmondható, hogy az új beruházásunkkal nő szolgáltatásaink minősége, stabilizáljuk piaci pozíciónkat, és további megrendelésekre tudunk szert tenni, valamint hatékonyabban tudjuk csökkenteni működési költségeinket is. Legfőbb célunk a meglévő partnereink és a jövőbeli megrendelőink bizalmának megnyerése és megtartása. Mindezek együtt növelik a cég eredményességét, így stabilabb munkáltató lesz, továbbá létszámát is képes hosszú távon fejleszti.

A kivitelező vállalkozóval 2013.07.24-én megkötésre került a szerződés, mely alapján megkezdődtek az építési munkálatok.

Kedvezményezett neve és elérhetősége:
VARGA Fuvarozási és Építőipari Kft.
2500 Esztergom, Schweidel út. 48 / b

Pályázati azonosítónk: GOP-2.1.1-12/B-2013-1602

Vissza nem térítendő, Európai Uniós támogatás 50 922 916 Ft, a projekt tervezett összköltsége 127 307 292 Ft

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Közreműködő szervezetek elérhetősége:

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.